Anpassad sökning

6/06/2009

PTC, Paid To Click

En PTC sida är en sida där du genom att klicka dig fram tjänar pengar. PTC kommer just från det; Paid To Click. För varje klick får du nån cent och vips, efter en månad har du tjänat en hel del. Det kan verka som en mycket liten struntsumma, för i de flesta fall är ett klick värt mellan 1 och 25 cent. Men! du kan klicka på sidorna många dagar i följd. Det är viktigt att du bara klickar upp 1 sida i taget och väntar de sekunder som krävs. (vanligtvis mellan 10 och 30 sekunder) Efter det rasslar centerna in på ditt konto.

Genom att skaffa fler användare till sidorna, s.k. referenser (referrals) får du givetvis extra pengar.

Om du vill, kan du köpa annonser, som medlemmarna lätt hittar på sidorna, och på det sättet öka trafiken till just Din sida.
Det är dock inget måste att lägga ut pengar, det går bra att bara klicka sig fram, även om ju utdelningen kan bli mindre och långsammare på det sättet.

För att få dina pengar behöver du ett PayPal eller ett PayAlert-konto. Dessa är mycket säkra och enkla att använda. På det sättet behöver du inte ge dina konto- och kredituppgifter till nån enskild sida, för det sköter PayPal och PayAlert om.

Här kommer några länkar till PTC-sidor

BuxP

HighBux

R U Ready 4 Money

Bux.gs

Velvet clix


Lycka till!

//H

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Clicksia