Anpassad sökning

6/06/2009

Samla poäng

Det finns också andra sätt än PTC-sidor, som man kan tjäna på.

Market2Member är en svensk sida, där du klickar på annonser och samlar poäng. Du kan också samla poäng genom att handla i vissa utvalda butiker och få en viss summa poäng beroende på för hur mycket du handlar. Poängen kan du byta ut mot pengar eller presentkort eller ge bort till välgörenhet. Det är faktiskt massor med butiker redan som anslutit sig till poängsystemet, så om du är en online-shopper är dett definitivt något för dig.

Det är gratis att gå med och du får dessutom mer poäng om du värvar nya medlemmar. Idéen är ju strålande: du möter annonsörer direkt och de möter köpsugna kunder. Genialt helt enkelt.

Den skandinaviska kedjan Pointshop är en annan sida som fungerar likadant. Kedjan finns i alla Nordens länder och även där samlar du poäng. Med poängen kan du handla i på deras sida, allt från godis till en iPod. Same old; du klickar på reklamer, är med i tävlingar och kan få provision då du handlar i olika affärer. Dessutom har de ett superenkelt bloggsystem, där du skitlätt tjänar ihop mellan 800 och 1000 poäng i veckan. Superenkelt!! och rätt kul faktiskt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Clicksia